Lekdetectie expert nodig in Drachten?

Een lekdetectie specialist maakt gebruik van speciale apparatuur om een lekkage mee op te sporen. Omdat lekkage vaak niet met het blote oog zichtbaar is, leidingen zitten immers vaak verstopt achter de muur of onder de vloer, moet een loodgieter vaak veel hak- en breekwerk uitvoeren om het lek op te sporen. Een lekdetectie expert hoeft dit niet. Met behulp van infrarood, een camera of een speciaal traceergas kunnen wij van buitenaf de binnenkant van uw leidingen bekijken en zo zien waar het probleem zich bevindt.

Kwaliteit gegarandeerd

Heeft u lekkage in de kelder, badkamer of keuken? Of is er sprake van een leidinglekkage? Er is geen lek dat onze vakmannen niet kunnen vinden! Iedere vorm van lekkage vereist een andere aanpak, daarom hebben wij altijd het juiste materiaal bij ons. We zorgen ervoor dat u snel van het lek bent verlost! Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundige aanpak is kwaliteit gegarandeerd.

Contact met ons opnemen

Wilt u weten of wij ook u kunnen helpen? We informeren u graag. Als u ons belt via 058 - 204 62 02 of onderstaand formulier invult, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. In Drachten en omstreken staan we voor u klaar!

Afspraak maken