Lekkage in uw plafond? Wij lossen deze graag voor u op

In Friesland en omgeving zijn wij u graag van dienst bij een lekkage in het plafond. Dit type lekkage is één van de moeilijkste om op te lossen. Want waar begint u met zoeken naar een oorzaak? En hoeveel extra schade bent u bereid aan te richten? Het slopen van het gehele plafond gaat u waarschijnlijk te ver. Maar wat als u begint met breken en u vindt niet direct de oorzaak en locatie van het lek? Hoe ver bent u dan bereid te gaan in uw zoektocht? Wij hopen niet te ver, want het is eigenlijk nooit nodig om te breken. Onze vakmannen kunnen u een uitgebreide rapportage geven van het probleem, zonder dat zij daarvoor extra schade hoeven aan te richten.

Lekdetectie vergoed door uw verzekering

Onze service brengt u veel voordelen in het geval van plafondlekkage. Niet alleen hoeft er niet gebroken te worden, ook kost lekdetectie u in de meeste gevallen zelfs niets. Vraag uw verzekeraar naar de precieze dekking van uw opstalverzekering.

De lekkage in uw plafond snel en vakkundig gedetecteerd? Wij staan in Friesland voor u klaar. Bel: 058 - 204 62 02 of vraag een gratis offerte aan via het contactformulier.