Rioollekkage Friesland

Riolering is een belangrijke voorziening in iedere woning. Problemen met het riool zorgen dan ook meteen voor veel ongemak. Een lekke riolering kan bijvoorbeeld zorgen voor een vervelend rioollucht die maar in uw woning blijft hangen. Rioollekkage ontstaat in de meeste gevallen door een verstopping, verzakking van de grond of bijvoorbeeld boomwortels die om de rioolbuis groeien. Deze problemen veroorzaken kleine scheurtjes of breukjes in de rioolbuizen, waardoor de geur kan ontsnappen.

Woont u in Friesland en heeft u last van stankoverlast uit het riool? Grote kans dat er dan sprake is van rioollekkage. Als u contact opneemt met de specialisten van LM Bedrijven, hoort u snel hoe dit wordt verholpen.

Rioollekkage opsporen middels endoscopie

Het is vaak niet mogelijk om rioollekkage met het blote oog op te sporen. Hiervoor maken wij gebruik van speciale detectiemethoden, zoals endoscopie. Een kleine camera wordt in de leiding geplaatst en zendt beelden van binnenuit het riool uit naar een beeldscherm bovengronds. Hierdoor zien we precies waar de rioollekkage zich bevindt en hoe we het probleem kunnen verhelpen. Bovendien weten we precies op welke plek we de rioolbuis bloot moeten leggen, waardoor onnodig hak- en breekwerk wordt voorkomen.

Woont u in Friesland en heeft u rioollekkage? We helpen u graag, neem contact met ons op via 058 - 204 62 02 of het contactformulier!