Lekkage in uw vloerverwarming? Oorzaak en locatie snel gevonden

Heeft u een lekkage in uw vloerverwarming? Dan helpen wij u in Friesland graag met het achterhalen van de locatie en oorzaak van het lek. Wilt u de leidingen daarna graag meteen laten repareren? Dan kunnen wij u doorverwijzen naar een loodgieter die het probleem voor u meteen kunnen oplossen. U krijgt bij ons dus niet alleen een rapportage, maar wij proberen altijd een totaaloplossing voor u te vinden. Zo hoeft u zelf niet rond te zoeken, bent u verzekerd van vakkundig hulp en heeft u zo snel mogelijk weer een warm huis.

Professionele lekdetectie in Groningen

De lekkage in uw vloerverwarming is het snelst opgelost als u de oorzaak precies kunt aanwijzen. Het is helaas ook vaak het geval dat de klant dit niet kan en dat het lek opgespoord moet worden. Wij kunnen deze inzichten eenvoudig voor u realiseren, door professionele lekdetectie uit te voeren. Onze bussen zijn uitgerust met alle materieel dat nodig is om zonder breken de oorzaak en locatie van het probleem te achterhalen. Onze service duur? Vaak kost onze hulp u niks. Bij de aanschaf van uw woning heeft u een opstalverzekering afgesloten van waaruit schades aan de vaste elementen in uw huis worden vergoed. In de meeste gevallen hoeft u dus niet zelf uw portemonnee te trekken voor lekdetectie.

Snel de lekkage van uw vloerverwarming detecteren? Bel LM Bedrijven voor lekdetectie in heel Friesland: 058 - 204 62 02. Graag eerst een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier.