Lekkage opsporen Friesland

Zie je vochtvlekken op de muur of tref je water aan op een plek waar je het niet verwacht? Dan heb je vrijwel zeker te maken met een lekkage. Maar waar zit het lek precies? Wanneer dat in het geheel niet duidelijk is kun je een lekdetectiespecialist inschakelen om de lekkage voor je op te laten sporen.

LM Bedrijven kan je in de hele provincie Friesland helpen om een lek te vinden. Daarvoor gebruiken we moderne detectiemethoden zodat de overlast en de schade aan je woning beperkt blijven. Om een afspraak te maken of om meer informatie in te winnen kun je ons bereiken op 058 - 204 62 02 en via het contactformulier.

Waarom een lekkage opsporen met lekdetectie?

Leidingen zijn over het algemeen netjes weggewerkt in muren, vloeren en plafonds. Zo hoef je er niet de hele tijd tegenaan te kijken. Het zorgt er echter wel voor dat ze minder toegankelijk zijn op het moment dat er iets aan de hand is.

Vocht- of schimmelplekken zijn de meest betrouwbare signalen bij een lekkage. Toch zijn ze vaak misleidend omdat ze niet altijd op de plek verschijnen waar de lekkage zich voordoet. Om te voorkomen dat de muur of het plafond op de verkeerde plaats wordt opengebroken, kun je een lekdetectiespecialist inschakelen.

Wij kunnen de locatie van het lek heel nauwkeurig bepalen met behulp van onze lekdetectiemethoden. Zo kunnen we een infrarood camera inzetten om dwars door muren en vloeren heen te kijken. Door deze werkwijze voorkomen we onnodige schade aan je woning. Omdat we de exacte plaats van het lek kunnen aanwijzen kan er heel gericht gesloopt worden en blijven de herstelwerkzaamheden beperkt.

Laat LM Bedrijven jouw lekkage opsporen in Friesland

Onze vakbekwame lekdetectiespecialisten helpen je graag bij het opsporen van verschillende soorten lekkages in Friesland. Of de lekkage zich nou in je badkamer, in de vloerverwarming of in het riool bevindt, wij staan voor je klaar.

De vaste prijs voor het uitvoeren van lekdetectie staat aan de rechterzijde van deze pagina. Indien je een opstalverzekering (woonverzekering) hebt wordt lekdetectie vrijwel zeker vergoed door je verzekeraar. Dit kun je het beste vooraf wel even navragen. Wil je LM Bedrijven inschakelen voor lekdetectie? Neem dan telefonisch contact op via 058 - 204 62 02 of maak gebruik van het contactformulier.