Leidinglekkage in Friesland?

Leidingwerk zit in de meeste gevallen netjes weggewerkt achter muren of onder de vloer. Een lekkage wordt dan ook meestal pas opgemerkt als er vochtplekken ontstaan. Het lek zelf zit er dan echter al enige tijd! Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een vakman om de leidinglekkage te laten herstellen, het is zaak er zo snel mogelijk een professional bij te halen. Als u zelf het lek zou willen herstellen, zou u namelijk moeten hakken en breken om de leidingen bloot te leggen. LM Bedrijven kan het lek opsporen zonder hak of breekwerk.

Een lekdetectie specialist hoeft dit niet: hij heeft beschikking over geavanceerde apparatuur waarmee zonder onnodig hak- en breekwerk naar de leidingen kan worden gekeken. De precieze aard en locatie van het lek worden zo snel duidelijk! Woont u in Friesland en heeft u leidinglekkage in uw woning? Dan kunt u terecht bij LM Bedrijven. Wij hebben jarenlange ervaring met het het verhelpen van leidinglekkage en weten precies welke methoden we in moeten zetten voor elk lek.

De oorzaak van leidinglekkage

Het is belangrijk om uw leidingwerk goed te laten aanleggen. Na de aanleg verdwijnen de leidingen immers achter wanden of onder de vloer, het doen van aanpassingen wordt hierdoor moeilijker. Een slechte aanleg zorgt er vaak voor dat leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten, waardoor leidinglekkage ontstaat. Woont u in Friesland en herkent u deze situatie? Wij helpen u graag. Bel 058 - 204 62 02 of neem contact op via het contactformulier.