Lekkage Friesland

Een lekkage kan hele vervelende gevolgen hebben als je de situatie te lang op zijn beloop laat. Er ontstaan muffe geurtjes, schimmelplekken en uiteindelijk kan het vocht ook de constructie achter de muur, het plafond of de vloer aantasten.

Een lekdetectiebedrijf kan je hier voor behoeden. LM Bedrijven spoort de lekkage snel en efficiënt voor je op zonder daarbij schade en andere overlast te veroorzaken. Dat doen we door uitsluitend gebruik te maken van de meest moderne detectiemethoden. Bel ons op 058 - 204 62 02 of maak gebruik van het contactformulier. Dan komen we snel naar je toe om de lekkage op te sporen.

3 nadelige gevolgen van een lekkage

Om meerdere redenen is het raadzaam zo snel mogelijk korte metten te maken met een lekkage. Niet alleen vormt het vocht een gevaar voor alle materialen in je woning, als de luchtvochtigheid in huis te hoog is heeft dat ook nadelige gevolgen voor je gezondheid.

Als het te vochtig is in huis kan dat leiden tot klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en luchtweginfecties. Daarbij zijn vochtige plekken uitermate geschikt voor bacteriën en schimmels om zich te ontwikkelen. Als je daar ook nog het verspilde water bij optelt heb je de drie belangrijkste redenen om een lekkage zo snel mogelijk te laten herstellen.

Lekkage opsporen in Friesland

De eerste stap in het herstel is het opsporen van de exacte locatie van het lek. Een lekdetectiespecialist doet dit met behulp van moderne lekdetectiemethoden. Daardoor hoeven we geen muren, vloeren of plafonds open te breken in onze zoektocht naar het lek. Dat scheelt aanzienlijk in de herstelkosten en geeft weinig overlast.

Je kunt lekdetectie laten toepassen voor verschillende soorten lekkages. In heel Friesland helpen we je met het opsporen van:

Lekkagespecialist in Friesland

Zie je een vochtvlek in het plafond of tref je ergens water aan maar heb je geen idee waar het vandaan komt? Dan kun je in heel Friesland gebruik maken van de lekdetectieservice van LM Bedrijven. Wij sporen de lekkage op een professionele manier op zonder je woning te beschadigen. Bel 058 - 204 62 02 voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.