Lekdetectie in Heerenveen

Een lekkage is heel vervelend en kan, als u niet op tijd actie onderneemt, uw woning ernstig en permanent beschadigen. Door wateroverlast ontstaan namelijk vochtplekken op uw muren en plafonds, die een broedplaats zijn voor bacteriën. Lekkage is dus niet alleen lastig, maar ook erg slecht voor uw gezondheid! Bovendien kan de fundering van uw woning aanzienlijk beschadigd raken, waardoor u voor hoge herstelkosten komt te staan. In Heerenveen, maar ook ver buiten Heerenveen, kunt u gelukkig terecht bij LM Bedrijven. Als lekdetectie specialist sporen we elk lek voor u op.

Kies voor lekdetectie

Leidingwerk is vaak netjes weggewerkt achter de muur of onder de vloer. Het opsporen van een lek is met het blote oog dus lastig! Een lekdetectie bedrijf zet hiervoor speciale detectiemethoden in. Met behulp van bijvoorbeeld een camera, infrarood of een speciaal gas kunnen wij zonder veel hak- en breekwerk de aard en de ernst van de lekkage bepalen. Hierop baseren wij dan de methode waarmee wij het lek snel voor u opsporen!

Meer weten?

Woont u in of om Heerenveen en wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of wilt u meteen een afspraak maken voor lekdetectie in Heerenveen? Onze specialisten staan u graag te woord. Bel naar 058 - 204 62 02, of kies voor het invullen van onderstaand contactformulier.

Afspraak maken