Uw lekdetectie expert in Sneek

Aan lekkage moet zo snel mogelijk iets gedaan. Een lek dat te lang blijft zitten zorgt namelijk voor wateroverlast, wat uw woning ernstig en blijvend kan beschadigen. De specialisten van LM Bedrijven weten precies welke aanpak ieder lek vereist. Of er nu lekkage is in uw kelder, badkamer of dak: wij zijn u graag van dienst. Op het gebied van lekdetectie hebben wij jarenlange ervaring in en om Sneek. We zijn dan ook altijd snel ter plaatse, hebben het juiste materiaal op voorraad en zorgen ervoor dat het lek snel gedetecteerd is!

Waarom kiezen voor ons?

De prijzen van een lekdetectie bedrijf lijken vaak hoger te liggen dan de prijzen van een loodgieter, terwijl ook loodgieters lekkage kunnen verhelpen. Het verschil zit hem in de speciale lekdetectie apparatuur die wij inzetten voor het opsporen van de precieze locatie en ernst van het lek. Waar loodgieters vaak veel hak- en breekwerk moeten uitvoeren, hebben wij speciale technieken die we inzetten om zonder veel sloopwerk de lekkage te kunnen bekijken. Deze lekdetectie apparatuur is duur, vandaar onze hogere prijzen. U kunt de kosten echter in de meeste gevallen weer terugkrijgen via uw opstalverzekering, onze lekdetectie dienst kost u dan dus helemaal niets! Als u hier meer over wilt weten kunt u contact met ons opnemen, we informeren u graag.

Direct contact bij lekkage

Wilt u meer weten over onze diensten? Of meteen een afspraak maken voor lekdetectie in Sneek? Wij zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op door te bellen naar 058 - 204 62 02, of kies voor het invullen van onderstaand contactformulier.

Afspraak maken